10 x wat hij zegt tijdens of na de bevalling

hospital-840135_960_720

Hoewel de man absoluut ontzag krijgt voor zijn vrouw na het bijwonen van een bevalling, is het vast geen verrassing dat er soms dingen uit zijn mond komen tijdens of na en over de bevalling die je als vrouw liever niet wil horen op dat moment, maar waar je later ongetwijfeld hard om kan lachen met een stel vrienden.

Vul gerust aan, iedereen houdt van een beetje humor 😉

1. Heb je nou in je broek geplast? Bij het breken van de vliezen.

2. Onze bank is totaal geruïneerd, ik had er stro op moeten leggen. Toegegeven de bank is niet de ideale plek om vruchtwater te verliezen, maar hé dat heb ik ook niet gekozen.

3. Ik ga nog even slapen, dit duurt nog wel even. Zeg vriend, ik zal niet slapen, dus jij ook niet!

4. Maak mij maar wakker als het zover is. Heb je mij niet gehoord!? We gaan dit samen doen en wel vanaf nu!

5. Het duurt nu al zo lang, die laatste 10 km van de tour de France kan ik ook echt nog wel even kijken. En dat is nu juist de reden waarom je NIET nog even die 10 km kan kijken.

6. Heb je wel wat te eten voor mij mee voor als we naar het ziekenhuis gaan? Serieus, is dat het eerste waaraan je denkt om mee te nemen?

7. Bij een koe duurt dat persen ook niet zo lang, dus dat zal bij jou ook geen uren duren. Zie ik eruit als een koe!?

8. Ik moet nu toch echt even plassen (tijdens de laatste perswee). Je houdt het maar op of desnoods plas je in je broek, het kind komt NU en jij blijft hier!

9. Het viel best mee hè die bevalling!? Zegt hij tegen jou, terwijl je compleet uitgeput in bed ligt moe van alle inspanning en beurs van je onderkant tot aan je kin. Viel best mee ja ….NOT!

10. Ik vond het erg zwaar en best vermoeiend. Ja hij heeft het over zichzelf en zijn eigen rol en geef toe voor de man is het toch gewoon ook errug zwaar, zo’n bevalling 😜

2 reacties

  • Cynthia schreef:

    De verloskundige ging tijdens de bevalling even naar de praktijk in wat spullen te halen. Ik ging even naar de wc om te plassen en voelde zo mijn kind naar beneden zakken. Ik riep naar mijn ex dat hij NU de verloskundige moest bellen want ze kwam eraan. Hij ‘ah joh, moet dat? Ze zou toch zo terugkomen?’ De verloskundige was net op tijd terug…

    • Ellen schreef:

      Jeetje wat zal dat spannend zijn geweest! Gelukkig was de vk op tijd en zo blijkt maar weer dat het goed is dat de man naar zijn (inmiddels ex) vrouw luistert

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.