13ineendozijn poedeltje naakt

 

Honderden volgers. Bekenden en onbekenden. Wekelijks lezen jullie mee met mij en onze belevingen. Tijd om een boekje open te doen over mijzelf. Wie ben ik? Wie volg jij?

Van verse groenten hapjes maken tot smullen van chocolade. Stampen in de plassen en dansen in pyjama. Keihard meezingen met de cd in de auto tot voorlezen in de avond. Veel op de fiets, maar prinsheerlijk in de auto. Van theater tot tijdschriften. Van chaos in mijn structuur. Ik heb moeite met stilzitten. Het niet lullen, maar poetsen type. Ik wil een voorbeeld zijn voor mijn kinderen, schiet hierin voor mijn gevoel te vaak tekort. Wil graag dat er meer uren in een dag zitten, heb altijd te weinig tijd. Heb een hekel aan haasten, maar doe het regelmatig. Wil elke ochtend in de avond eerder naar bed, lukt zelden. Speel wordfeud, elke dag.

Ik houd van zingen, alleen kan er niks van. Zeker in mijn werk en opvoeding, maar onzeker over van alles en nog wat. Trouw in relaties, maar vergeten doe ik nooit. Hard voor mijzelf en zacht voor de ander. Aan winkelen vind ik niet veel, tenzij het voor de kinderen is. Voor mijzelf nog altijd een klein meisje, voor anderen een volwassen vrouw. Iets geven vind ik leuker dan krijgen. Ik verontschuldig mij voor alles, zelfs al voordat ik iets heb gezegd. Ben eerlijk en recht door zee. Klets veel, maar kan ook luisteren. Zit graag onder een dekentje op de bank. Zou willen dat er een knop bestaat die in één druk al het stof uit mijn huis zuigt.

Houd van schaatsen, het liefst op natuurijs. Lust veel, maar kokhals bij zuurkool. Ben gegroeid door tegenslagen. Sta altijd weer op, ook al is het met pijn en moeite. Lucht mijn huis dagelijks, ook met min temperaturen. Plak alleen pleisters als het bloedt. Vertel mijn liefdes dat ik van ze hou. Ben bang om dingen te missen. Dol op fotoboeken, maar achter met mijn foto’s. Ben hilarisch, als ik durf. Ongetwijfeld de goedkoopste date, maar daarom niet minder gezellig. Vloek zelden. Geloof niet in één god. Heb respect voor de natuur. Ik groet anderen en knuffel mijn kinderen.

Ben creatief en houd van schrijven. Maar dat wisten jullie al. 😉

4 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.