Bevallen met een orgasme

Stel je voor. Je zit op een kinderverjaardag. Het is lekker weer. Stoelen staan in een kring in de tuin. Visite druppelt “binnen”. De één stelt zich voor, de ander roept gefeliciteerd in de rondte en de ander zegt niks. Jij zit er vanaf het begin. Je kletst wat, geniet van de zon. Tussendoor kijk je naar de spelende kinderen. En af en toe raak je je buik aan.

Je bent hoogzwanger van je eerste kindje. Visite vraagt ernaar. Ervaringen worden gedeeld. Je gedachten dwalen af naar hoe het zal zijn. Dan staat ze daar. Tegenover jou. Tegenover mij. Ongeveer in het midden van de kring.

Alleen door er te staan, trekt ze de aandacht.

Ze richt zich tot mij. Ik ben ietwat verbaasd aangezien deze vrouw zonder iets te zeggen is aan komen waaien en nu zij weggaat kennelijk toch iets met mij wil delen.

‘Succes met de bevalling!’

Wat lief. ‘Dank je.’

‘Ik heb nog een tip voor je. Je moet aan seks denken tijdens de bevalling.’

Mijn wenkbrauwen schieten omhoog. Ik kan zo snel de link niet leggen. Bevallen, seks. Het één volgt 9 maanden op het ander, maar die twee samen? Het moet van mijn gezicht af te lezen zijn dat ik het moeilijk vind de link te leggen. Ze helpt mij een handje om het visueel te krijgen.

Terwijl ze daar middenin de kring staat, tuit ze haar lippen, brengt twee vingers naar haar mond, legt ze op haar lippen en draait cirkeltjes.

Wat is dit, is dit een grap!?

Vervolgens verplaatst ze diezelfde twee vingers naar haar schaamstreek, houdt ze er vlak voor en draait ook daar cirkels. Mijn wenkbrauwen reiken inmiddels tot mijn haargrens en ik kijk voorzichtig rond om te peilen wat de rest van de visite van deze voorstelling vindt. Iedereen is stil. Niemand moedigt haar aan om verder te gaan.

Tijdens het draaien van de cirkels zegt ze: ‘Als je hier (rond de mond) ontspannen bent, dan ben je dat hier (rond de vagina) ook. En als je heel ontspannen bent, dan kan je het tot een hoogtepunt brengen. Een orgasme.

‘Dat is leuk’, zegt mijn vriend, ‘kunnen we dat vast laten leggen op camera.’

De visite lacht. De vrouw in kwestie niet. ‘Ik ben heel serieus, dit is niet grappig! Probeer het maar. Fijne bevalling!’

Proberen? Dacht het niet. Ik krijg een visioen van een barende, kreunende vrouw, rood aangelopen van opwinding die op het moment van uitdrijving tot een hoogtepunt komt.

Ze groet en loopt weg.

Ik weet er nog net een “doei” uit te persen. Zonder orgasme.

 

 

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.