Billendoekjes, daar poets ik de tafel mee.

Luierdoekjes, billendoekjes what’s in a name?

Ik denk dat ik die doekjes nog zal missen als ze hier thuis allemaal uit de luiers zijn. Misschien is dat wel het enige dat ik ga houden van de baby benodigdheden. Waar ik ga, gaan zij mee. Ik haal ze regelmatig tevoorschijn en niet omdat onze baby zo vaak verschoond hoeft te worden. Voor mij zijn het dan ook niet enkel billendoekjes. Laten we zeggen dat het voor mij multi-doekjes zijn.

Klinkt best chique toch: multi-doekjes

Ik ze gebruik voor:

– potlood/stift krassen op de tafel
– kwijl op de grond
– kwijl, overal eigenlijk
– drinken op de grond
– spuug, geen bergen braaksel hoor, daarvoor maak ik een sopje
– etensresten
– een vies, ondefinieerbaar, plekje op de grond
– vieze handen en geen water in de buurt om te wassen
– hun snoet, ook bij gebrek aan water
– en vooruit ook voor hun billen

Dus ook hier in huis doen ze hun naam eer aan.  Aan hergebruiken doe ik trouwens ook. Zo van ondefinieerbaar plekje, naar etensresten op het gezicht, hup in één beweging door. Doe ik niet moeilijk over.

Nee-hee mensen. Grapje 😉 ik doe in dit geval natúúrlijk niet aan hergebruik.

Waarvoor gebruik jij de “billendoekjes”?

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.