Buitengewoon genieten: win een verblijf op Hof van Saksen!

Post-1200x900-hofvansaksen

IMG_3580

 

Bij het betreden van de ‘kinder’boerderij valt direct op dat er rekening gehouden is met de aanwezigheid van kinderen. Niet op zo’n schreeuwerige manier, maar juist stijlvol en subtiel. Bijvoorbeeld de kinderhoek in de woonkamer met mooie fauteuils en een houten tafel met daarop twee spelborden als tafelblad. Zowel beneden, in de ruime gang (kinderwagen past er makkelijk), als op de kinderkamer is speelgoed aanwezig. Eigen speelgoed is niet nodig. Er is zelfs gedacht aan badspeelgoed. Bovendien is slepen met campingbedjes en kinderstoelen geheel overbodig.  De kinderkamers zijn volledig ingericht! Na het uitpakken van de auto en het inruimen van de ‘kinder’boerderij besluiten we een hapje te gaan eten in één van de vijf restaurants op het resort.

IMG_3837

 

Zaterdagochtend gaan we zwemmen. Eva kijkt hier al de hele week naar uit. Ikzelf ben niet zo dol op zwemmen, vind het regelmatig chaotisch door de drukte waardoor je snel je kind uit het oog verliest. Alleen hier is dat niet het geval. Door de inrichting is het overzichtelijk waardoor je jouw kinderen goed in het vizier kunt houden. Even ontspannen in het warme water. Als we teruglopen naar de boerderij zeggen Mark en ik tegen elkaar dat dit toch wel echt genieten is. Er wordt, heel subtiel, overal gedacht aan het comfort voor de kinderen, wat ervoor zorgt dat wij als ouders ook echt kunnen ontspannen.

IMG_3732

 

Op zondag bezoeken we de toddlerhoek. Een afgeschermd deel in de binnenspeeltuin speciaal voor kinderen van 0 – 4 jaar. Eva kan er veilig, zelfstandig spelen, terwijl ik haar makkelijk in het zicht kan houden. Ze klimt, klautert, glijdt van de glijbaan en ‘spartelt’ door de ballenbak. Daarnaast is een ruimte voor de kinderen om zelf een baan te bouwen met grote zachte blokken. Daar betrekt een medewerkster op een gegeven moment de kinderen in haar spel. Ze bouwen samen een hobbel bobbel baan en spelen met de grote parachute. De ouders staan er massaal omheen om het moment vast te leggen.

IMG_3814

 

Ik glimlach inwendig als ik bedenk dat ook mijn camera vol is met foto’s van blije kinderen en mooie momenten. Het weekend zit er bijna op, voor deze keer. Het was absoluut buitengewoon genieten en ideaal met kleine kinderen. Lekker rustig ook, buiten het drukke seizoen. Wij gaan zeker nog eens terug!

Like de Facebookpagina van WIJ à la Mama (en van 13 in een dozijn mama 😉 )en maak ook kans op zo’n heerlijk verblijf op Hof van Saksen! Word je ook nog eens op de hoogte gehouden van de leukste, ontroerendste en interessantste artikelen van mijn mede-bloggers. Leuk toch? Check voor de voorwaarden van de winactie nog even de site van Hof van Saksen

 

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.