Sol NIET met een vruchtbare vrouw!

te-laatDe kogel is door de kerk, het moment is bepaald, de voorbehoedsmiddelen gaan het raam uit en de wens kan werkelijkheid gaan worden. Ik weet niet wat jullie je van dat moment herinneren, of wat je misschien wel op dit moment ervaart, maar ik weet het nog goed, alle keren. Dat gevoel:

SPANNEND!!!

Jullie gaan ervoor! Zij start met het slikken van foliumzuur en installeert een app op haar telefoon die haar vruchtbare dagen aangeeft.

De vrouw heeft dus een app, die precies vertelt wanneer ze vruchtbaar is en zin “moet” hebben. De man wil gewoon seks wanneer hij zin heeft. Vrij simpel. Hij heeft, logischerwijs, geen zicht op de vruchtbare dagen. Maar daar hebben vrouwen iets op gevonden!

Al bij het ontbijt vertel jij hem tussen neus en lippen door op je meest sexiest:

‘Ik ben vruchtbaar vandaag. Misschien ehh kunnen we er, als je op tijd thuis bent van je borrel, vanavond iets speciaals van maken!?’ De knipoog laat je achterwege en nog net niet handen wrijvend zwaai je manlief uit en zie je de kans van wens naar baby groeien!

Alleen waar jij er de hele godganse dag aan denkt, is hij het vergeten zodra hij naar zijn werk rijdt. Wat erin resulteert dat jij vanaf half 9 panklaar in bed ligt en hij rond half twaalf pas naast je schuift. Je wordt een beetje wakker, vraagt jezelf af waarom je in dit niet zittende sexy niemendalletje ligt, weet het weer en … wordt boos op hem.

‘Waar was je nou? Lig ik hier op jou te wachten! Je weet toch dat ik vruchtbaar ben!?’

Hij kijkt je schaapachtig aan, herinnert zich vaag jouw boodschap aan het ontbijt, is moe na een lange dag en zegt:

‘Ach ja sorry, maar joh er komen nog meer dagen.’ Geeft je een kus, draait zich om en start met snurken.

‘Wat!!!?’ Je kan er met je hoofd niet bij. Hij wil toch ook een kind? Hoezo nog meer dagen? Er komen ook meer maanden en jaren. Wil hij nu dan toch ineens wachten? Geïrriteerd stap je uit bed, je verruilt het niemendalletje voor je flanellen pyjama en schuift beledigd terug in bed. Weer een gemiste kans!

Lieve mannen,
Sol niet met een vruchtbare vrouw! Dat maakt haar echt geen leuker mens.

Lieve vrouwen,
Laat die app vooral op jouw telefoon staan en laat de app soms voor wat het is. Meld niks tussen neus en lippen door, daar snappen ze toch niks van (soortgelijk iets als spullen op de trap leggen) en verleid hem gewoon op het juiste moment. Geen man die een goede verleiding weerstaat! 😉

Tot slot wens ik jullie veel geluk!

 

Lees ook: 10 x wat hij zegt tijdens of na de bevalling

2 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.