Een strontje, eh stokje voor steken

ducks-686098_960_720

Het plan is: eendjes voeren!

Alles en iedereen is er klaar voor. De boodschapjes al onderin de wagen, het brood al in Eva haar hand en de eenden zwemmend in de vijver. Eva moet alleen nog even uit de wagen getild worden. En ondanks het feit dat alles en iedereen er klaar voor is, voeren wij uiteindelijk geen eenden.

Want op het moment dat ik Eva en het brood uit de wagen pak, komt er een vlucht meeuwen aan en voordat ik kan bedenken: ‘O jee’, zijn wij alle drie al onder gescheten! Ja, je leest het goed. Alle drie en ook de wagen zit er onder. ‘Gatv… hè BAH!’, zeg ik, rekening houdend met een alles napratende twee jarige. Ik besluit dat die eenden wel op een ander moment hun brood krijgen. Eerst maar eens op zoek naar zakdoekjes.  

Waar zijn de natte doekjes als je ze nodig hebt? 

Ik zorg eerst dat ik zelf weer volledig zicht heb. Dan help ik hulpeloze Saar van de poep in haar haar af, dan Eva, die alleen op haar jas getroffen is en ook de grote flatsen van de wagen haal ik eraf. Om de rest thuis schoon te maken.

Dag eendjes, tot de volgende keer.

Als de meeuw er dan tenminste geen strontje, eh stokje voor steekt!

 

In het kader van: ‘Het kan altijd erger’:

Birdie birdie in the sky.

Dropped a poopie in my eye.

Thank god cows can’t fly!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.