Er-uit, nu!

Ik hou van hem, heel veel. Alleen soms!

11 redenen waarom ik hem van tijd tot tijd de deur uit wil zetten, de auto uit wil gooien of gewoon even zie verdwijnen. Nu even niet!

1. Het spoor van kledingstukken door het hele huis. Ik ben verdorie klein duimpje niet. Ik weet de weg prima te vinden en we hebben kasten voor schone kleding en een WAS-MAND voor de vieze.

2. Op tijd zijn/op tijd komen. Hemeltje lief. Hij heeft het duurste uurwerk van het huis, maar hij heeft er duidelijk nog nooit op gekeken. Dus nee het ligt niet aan het feit dat we 3 kinderen hebben. Het ligt aan “ons 4e kind”.

3. Dat je alles 10x moet zeggen/ vragen. Tandenpoetsen, fruitje, verschil tussen kleding en pyjama’s. Het zijn allemaal terugkomende zaken.
Halloooo!?

4. Een dag met de kinderen is voor hem zoiets als logies en ontbijt: de kinderen verzorgen en vermaken. Bij mij all inclusive. Huishouden, boodschapjes, was, kinderen verzorgen, vermaken en opruimen. Herkenbaar?

5. Dagje uit, weekendje weg, op vakantie!? Hij pakt in alsof hij op een single trip gaat. Enkel en alleen voor zichzelf.

6. Zie punt 5: “op single trip”. Tien minuten na vertrek doet meneer een check: ‘Hebben wij luiers, extra kleding, jassen etc. etc. mee?’
WIJ!!? GRRRR.

7. Punt 5: “single trip”, punt 6: “check achteraf” en tel punt 2: “te laat zijn”, daar nog bij op en ik ontplof zowat!

8. Het goede voorbeeld geven. Heb je de kinderen net verteld dat ze het niet mogen doen, doet hij het! Precies lucht uit alle gaten en jep soms ook tijdens het eten.

9. Hij doucht 20 minuten in alle rust, elke dag! Ik daarentegen word tijdens het onder de douche door rennen minstens 5 x gestoord. Ja en manlief doet daar doodleuk aan mee. Gestoord voor…. niks. Niks wat ze niet zonder mij zouden kunnen oplossen. Maar hoppa daar slingert de badkamer deur open en tuurlijk ook de douche deur. Koud, nat, bloot. DEUR DICHT EN ZOEK HET UIT VOOR WÉL 5 MINUTEN. Mag het even!?

10. Zie punt 9: “douche” en dan zegt hij: ‘Jij kan toch ook even lekker gaan douchen!?’ Yeah right.

11. WC: zie nogmaals punt “douche” en kopieer het antwoord.

Zo kan ik nog wel even doorgaan. Bloedirritant van tijd tot tijd. Toch zet ik hem niet de deur uit. Simpel. Hij is de vader van onze kinderen, maakt mij nog steeds aan het schaterlachen en hij is ook maar een mens. Bovendien zet hij mij af en toe ook met liefde buiten de deur.

Hebben we niet allemaal onze onhebbelijkheden!?

2 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.