Goed nieuws, so far so good

Dikke knuffel

Hier in huis is de besmettelijke periode voorbij 🙏🏼 Ze konden haast niet wachten om elkaar weer te knuffelen! Dat is wel te zien op de foto. De komende dagen zal blijken of de overige personen niet besmet zijn geraakt. Daar hopen we uiteraard op, zodat we na de kerst weer als gezin naar buiten kunnen. Voor nu is het al heel fijn dat we weer normaal met zijn vijven kunnen leven.

Ik vond het onhandig, ongezellig en de combinatie van zieke kinderen, corona quarantaine en werk best zwaar. Overal ben ik tekort geschoten voor mijn gevoel. Daarom ga ik de komende dagen offline. Mij even enkel bezighouden met ons hier.

Ik wens jou heel gezellige dagen; deel mooie momenten met lieve mensen om je heen, lach & heb lief! ❤

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.