Hé stoere, lekkere vent van mij

holiday-1419722_960_720

Je had het zelf gehoopt, maar niet direct gedacht. Want in de toekomst kijken kan niemand, ook jij niet. Toch heb jij mij jaren geleden, in onze verkeringtijd, al eens verteld dat jij de vader zou worden van mijn kinderen. Je zei het net wat anders, namelijk dat ik de moeder zou worden van jouw kinderen, maar ach de strekking is hetzelfde. Nu jaren later blijkt dat je toch voorspellende krachten hebt.

Jij hebt van mij een moeder gemaakt en ik van jou een vader.

Vaders, ze zijn er in vele varianten. Je hebt de:

– Werkende (met of zonder papa dag)
– Studerende
– Thuisblijvende
– Donor
– Stief
– Oude of jonge
– Aanwezige of afwezige
– Biologische
– Thuiswonende of uitwonende

Vader!

Jij Mark, jij bent de werkende (zonder papa dag), studerende, donor en dus biologische, aanwezige, jonge (vooruit) en thuiswonende vader. Wanneer je er bent, ben je er ook echt. Jij hebt geduld, misschien wel meer dan ik op sommige momenten, leert opvoeden in rap tempo en bent daar ook nog goed in en het belangrijkste: je stroomt over van liefde voor jouw meiden. Je vindt ze geweldig en bent apetrots! Dat de meiden ook blij zijn met jou wordt wel duidelijk als ze samen voor het keukenraam staan om jou uit te zwaaien. En hoe ze daar, ook weer samen, op jou staan te wachten als je thuis komt. Ze zijn dol op jou en ik kan ze geen ongelijk geven.

Lieve (dat horen ze liever niet), dus stoere en lekkere vent van mij,

Ik heb er nog steeds geen spijt van dat ik van jou een vader heb gemaakt! 😉

FIJNE VADERDAG

1 reactie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.