Ik doe mijn best

Dag 3 ✅

Ik heb een filmpje opgenomen, niet gepost #podiumvrees maar wat ik wil zeggen is dat het hier af en toe lastig te bolwerken is.

Druk van buitenaf:
Jouw werk, dat van je partner, werk/ activiteiten van de kinderen in de verschillende leeftijden met andere behoeften, op verschillende niveaus.

Ik ben zo druk, ik zou haast vergeten waarom we dit allemaal doen. Er is een bedreigend virus dat de wereld in zijn greep houdt.

Daar dacht ik aan toen ik tegelijkertijd las met Eva, hamertje tik deed met Gijs, Saar hielp met het voorbereidend schrijven en mijn collega’s per mail en app te woord stond. #chaos

En wat doe ik? Ik vraag teveel van mijzelf. Het lukt niet. Niet alles in dezelfde tijd. Het duurt wat langer. Mijn werk moet ik tussendoor en in de avonduren oppakken. Dat doe ik, maar niet elke avond.

Want ik heb behoefte aan rust. Rust om dit alles een plek te geven. Om te bespreken met Mark wat de stand van vandaag is op virus gebied, hoe het met ons gaat, hoe het met de mensen gaat waar wij om geven, hoe wij het morgen gaan doen en hoe het met de kinderen gaat.

Even tijd voor elkaar ❤

Ik doe mijn best en dat is wat ik op dit moment kan bieden.

O ja en de crisis van de kinderen is ook real ☝🏻 zie quote

#thuisonderwijs #pasopdeplaats #samensterk #laatjenietgekmaken #momofthree #momlife #liefde #opvoeden #bofkont

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.