Ik zou een goede Teletubbie zijn

cassette

Acteurs en actrices hebben teksten die ze uit hun hoofd moeten leren. Ik heb inmiddels ook mijn vaste tekst. Maar met een peuter en dreumes kan ik die tekst dromen, omdat ik ze dagelijks herhaal. Ik word soms gek van mijzelf, kan net zo goed een ouderwets cassettebandje inspreken en die elke dag opnieuw afdraaien. Als er bij de Teletubbies een vacature zou zijn, werd ik per direct aangenomen. Zo goed ben ik in herhaling. 

Een deel van mijn vaste tekst:

 • Waar ben je?
 • Je luistert niet!
 • Ah lieffie toch.
 • Kusje erop?
 • Heb je gepoept? Stinkerd!
 • Nog één hapje!
  In gedachten …. alsjeblieft.
 • Waar is je knuffel?
 • Ruim je dat even op?
 • Geef dat eens terug!
 • Waar kauw jij op?
 • Wat doe jij nu!?
 • Ga van je zus af!!!
 • Nee, dat mag niet!

En standaard bij het welterusten zeggen:

Ik hou van jullie!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.