Inspector Gadget

woman-1172721_960_720

Tude-de-duu-Inspector Gadget-tude-de-duu-tuut. Voor degene die hem niet kennen. Deze Inspector is alles behalve een aantrekkelijke man en toch wist hij mij en vele anderen te boeien en aan de buis te kluisteren. Ik ben zo geboeid geweest, dat ik nu nog wel eens aan hem denk.

Zoals laatst in de auto, gezellig met de meiden op reis. Eva wil wat drinken, Saar is haar speen kwijt, Eva haar knuffel is gevallen, Saar haar doekje ligt naast de maxi-cosi, Eva biedt haar haarknipje aan die ze er heeft uitgetrokken of haar ‘neus’, wat eigenlijk gewoon een pulkje is. Allemaal dingen die ik prima kan oplossen op het moment dat Mark rijdt, maar niet als ik alleen rijd, zonder bijrijder. Dan zijn bovengenoemde zaken gewoon levensgevaarlijk op de weg. Ik zie ons al zitten als vliegen tegen de voorruit vanwege Aapie of een stukje snot. Ik pas.

En op zo’n moment denk ik dus aan Inspector Gadget. Het tekenfilmfiguur met zijn spaghetti armen die wanneer het uitkomt zijn armen: ‘Go go gadget arm’, kon verlengen en zo overal bij kwam. Briljant! Ideaal voor alle mensen die alleen reizen met kinderen op de achterbank. Kan dat niet ontworpen worden!?

Heel af en toe geniet ik van mijn persoonlijke Inspector Gadget, in de vorm van ons nichtje. Wat een hulp. En, ze is nog aantrekkelijk ook!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.