Klein meisje van 35

Kerst kindje, dat ben ik. Geboren op kerstavond. Veel te vroeg. Ik was de schrik vlak voor kerst. Gelukkig is alles goed gekomen en mocht ik na enige tijd naar huis. Nu ik zelf moeder ben kan ik mij voorstellen dat die kerst niet de leukste is geweest voor mijn ouders.

Maar dat is voorbij. Alle kerst vieringen daarop waren geweldig, want ik was erbij 😉 Ik lag na die keer niet meer met kerst in het ziekenhuis. Dus geen zorgen. Maar druk dat het is. Sint, verjaardag, kerst. Cadeautjes uitpakken was mijn specialiteit in december. De laatste jaren doe ik weinig bijzonders aan mijn verjaardag. Nu zeker. Ik focus mij op de kinderen en hun feestjes. Kerstdiners in hun mooiste kleren met mooie kapsels en iets lekkers om te eten. Zij stralen en ik ook.

Na alle diners van deze week zit ik met mijn voeten omhoog op de bank en denk ik na over mijn verjaardag. Ineens schiet mij iets te binnen. Iemand reikte mij even geleden een idee aan, waardoor ik mijn verjaardag dit jaar toch een beetje anders ga “vieren”. Ik houd een slaapfeest! Matrassen op de grond, filmpje, hapjes en drinken. Hoe leuk! Ik blijf een klein meisje van bijna 35. Ik verheug mij erop!

En de kinderen ook.

Een logeerpartij bij papa en mama. Mijn verjaardag is nu al een feest!

Fijne kerstavond allemaal!

5 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.