Het klinkt als muziek in mijn oren!

sleep-1209288_640

Wakker worden op een normale tijd, het klinkt als muziek in mijn oren! 

Ik word wakker van iets. Een geluid. Ik weet niet direct wat het is. Voel wel dat ik moet plassen. Fijne bijkomstigheid van de zwangerschap. Mijn vriend snurkt zacht en het is stil in huis. Een blik op de klok geeft informatie over de tijd:

5.30 uur

Pff ik word er niet blij van. Toch ga ik uit bed om van mijn volle blaas af te komen. Zittend op de wc hoor ik het geluid weer. Ik kan het nog niet direct thuis brengen. Het is ook veel te vroeg voor geluid. Kan het niet stoppen?
Dan dringt tot mij door wat het is. Het is een wasmachine.

Wie draait er nu een was om 5.30 uur!?

En dan ineens weet ik het weer. Muts! Je zou het jezelf moeten verbieden. Het is onze wasmachine. Gisteravond door mijzelf getimed om deze ochtend om 8.00 uur klaar te zijn om te worden opgehangen. Alleen heb ik er niet bij stilgestaan dat de was dan start om 5.30 uur! Tenzij ik het korte programma had gekozen. Had! Want dat heb ik niet gedaan.

Het leek zo slim. De was plannen en pas de volgende dag ophangen. Leek! Nu lig ik wakker vanaf 5.30 uur, twee en een half uur lang te wachten tot ik de was kan ophangen.

Fijn, lang weekend allemaal!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.