Mijn liefde voor onze kruimeldief

Ben jij ook in het bezit van een kruimeldief? En vertel, kan jij hem ook niet missen?

Voorheen waren wij enkel in het bezit van een stofzuiger. Na elke maaltijd haalde ik hem weer tevoorschijn. Dat logge apparaat. Tot we de kleine versie ontdekten.

Ik ben verkocht. Vooral na elk eetmoment, wanneer er bijna meer eten naast de borden en op de grond ligt, dan in de maagjes van de kinderen zit. Even de kruimeldief van zijn plek halen. De tafel rond en op de grond en alles is weer schoon. Ideaal. Een kind kan de was doen. Bijna letterlijk. Bijkomend voordeel is dat hij zo klein en wendbaar is. De kruimeldief doet het werkt en levert de inspanning. Ik hoef amper iets te doen. Het enige wat ik doe is hem uit zijn stoel tillen. That’s it!

Nee, ik ben erover uit, ik wil hem nóóit meer kwijt:

Ons kleine mannetje a.k.a. de kruimeldief.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.