Netflix nerd

 

Eerder postte ik al eens iets over Netflix. Namelijk of iemand tips had wat te kijken. Dat heb ik geweten. De reacties stroomden binnen. Allemaal even lief en uitgebreid. Met eigen inbreng, maar ook rekening houdend met waar ik van houd. Ik zou die vraag bijna maandelijks of wat zeg ik, wekelijks moeten posten, gaan mijn “kijkcijfers” van omhoog.

Maar goed eerlijk is eerlijk, ik heb toen denk ik welgeteld 2, hooguit 3, afleveringen voor de helft gekeken. Niet omdat ik gestoord werd door de kinderen of door mijn vriend. Nee, door mijzelf. Ik heb er het geduld niet voor, kom niet in de serie, vind het zonde van mijn tijd.

Stel je voor dat ik het leuk ga vinden. Zit ik avond aan avond vast aan de buis. Te binge watchen. Of zeg ik nu iets heel stoms? Zo van je hebt de klok horen luiden, maar weet niet waar de klepel hangt. Dat idee. In ieder geval lonkt het idee van “verslaafd” raken aan een serie mij niet.

Heeft denk ik ook te maken met het feit dat er genoeg anders te doen is, waardoor ik er geen tijd voor vrij maak en er is zoveel te kijken, dat ik niet weet waar ik zou moeten beginnen. Speelt ook mee. Overigens hebben wij hier in huis wel een potentieel talent binge watchen. Als ze de kans krijgt, dan zou ze een prof zijn. Het begint al bij het wakker worden en het gaat de hele dag door. Helaas voor haar ben ik nog niet overstag.

Misschien als zij wat ouder is. Ik wat meer tijd heb. Zij precies weet wat we niet mogen missen. Dan regel ik het lekkers en zij de series. Gaan we lekker samen binge watchen!

Nog even voor mijn idee, dat is toch ouderwets, gewoon tv aan en:

Slap hangen, lullig kijken! Toch?

1 reactie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.