Panty meisje

panty

Eén keer per jaar is het zover. En nee ik kijk er niet naar uit. Sterker nog ik stel het uit. Maar ik kom er niet onderuit. Het staat netjes en het hoort erbij, dus doe ik het elk jaar weer. Op zoek naar een panty.

Nu hoor ik je denken: Waarom moet je daar elk jaar naar op zoek?

Dat zal ik vertellen. Die verrekte dingen, goedkoop, duur en nog duurder gaan bij mij maar één keer mee. Ik heb er in no time een haal of een ladder in. Precies daar waar het jurkje niet komt.

Dit jaar ga ik het anders aanpakken. Niet qua timing, want ik wacht nog steeds tot de laatste mogelijkheid voor het kerstdiner. Ik kies dit jaar voor de goedkope variant en loop de desbetreffende winkel in. Zoekend loop ik rond naar de afdeling waar ik anders nooit kom, maar vinden doe ik het niet. Vragen dan maar. Een medewerker wijst mij vriendelijk de weg. Daar aangekomen, kom ik een collega tegen. Ook wanhopig op zoek naar de panty. Zij kijkt al net zo blij als ik. Na een kort praatje blijkt zij ook al zo’n grote fan te zijn. Toch weet zij wat ze wil, pakt het en direct door naar de kassa.

Daar sta ik dan. Tussen de panty’s. De keuze is reuze, wat het alleen nog maar moeilijker maakt. Ik besluit een mede shopper te vragen naar haar ervaring op het gebied van de panty. Haar ogen beginnen nog net niet te stralen als ze vertelt over de variant op de panty. Eén zonder kruis. Klinkt sexier dan het is, want hé een panty is niet sexy. Deze variant heeft geen kruis, maar ook geen billen en taille, het zijn een soort van lieslaars-kousen. Met een mooi kanten randje. Achterdochtig check ik nog wel even de ophoud kunsten van deze panty variant. De mevrouw blijft even enthousiast, dus ik besluit ervoor te gaan.

Op naar de kassa. Missie geslaagd. Panty of iets dergelijks is binnen. Die kan van de lijst.

De avond van het diner.

Van te voren zit ik relaxed op de bank. Ik weet wat ik aan ga doen, de “panty” is binnen, ik ben er bijna klaar voor. Hoef mij alleen nog aan te kleden. Omdat ik zo zeker ben van mijn zaak, rek ik de tijd een beetje met het idee dat ik toch zo klaar ben.

FOUT!

Het jurkje zit precies met de taille over mijn licht bollende buikje en zelfs mijn vriend zijn blik verraadt dat het nergens op slaat. Lichte paniek, wat nu? Ik weet het niet zo snel en besluit, voor het geweldige gevoel, dan alvast de lieslaars-kousen aan te trekken. Mm best sexy, deze variant, denk ik als ik naar mijzelf in de spiegel kijk. Dan draai ik mij om en zet twee stappen richting mijn kledingkast, kijk naar beneden en zie de net nog sexy kousen lullig onder mijn knieën, net boven mijn kuiten hangen.

Waar kwam in hemelsnaam die verrukte blik van de dame uit de winkel vandaan? Gebruikt zij ze alleen in de slaapkamer soms? Waar ze toch in no time uit zijn!?

Goed, geen jurkje en geen panty en nu? Ook geen tijd meer. Top dit. Mijn kast ondersteboven, hopend dat er ergens een panty met ladder verstopt ligt en door op zoek naar iets wat lang genoeg is om die ladder te bedekken. Het lukt, enigszins, mijn pumps maken veel goed en hopelijk leiden ze ook genoeg af straks. Het kerstdiner is geslaagd en mijn collega en ik hebben in ieder geval iets te bespreken tijdens de borrel.

Die verrekte kl*te panty.

Wie de gouden tip heeft, mag hem delen! Dan zal ik beloven volgend jaar op tijd op zoek te gaan naar de juiste variant. Alvast heel erg bedankt!

Liefs 13ineendozijnmama

6 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.