Waar sta jij op jouw TO DO list?

Als moeder, als vrouw, heb ik, maar jij misschien ook, de drang om goed te doen. Goed te zorgen/lief te zijn voor je kinderen, voor je partner, voor je familie. Attent te zijn voor vrienden, het huis schoon te houden, je werk goed af te leveren.

Kortom ik (en misschien jij ook) wil goed doen, niet tekort schieten. Maar met al dat “lang” schieten wat ik doe, schiet ik ondertussen toch tekort.

Big time!

Ik doe mijzelf namelijk tekort. Door altijd maar goed voor anderen te willen zorgen, ga ik voorbij aan mijzelf. Ik ben mijn laatste prioriteit, het laatste puntje to do op mijn lijst. Ik ben gewaarschuwd, absoluut, alleen heb ik het niet ingezien of heb ik het niet willen inzien.

Schouders naar achter, hoofd omhoog en door(gaan).

Het moet anders. Van laatste plaats ga ik stap voor stap omhoog. Zodat ikzelf ook op mijn to do lijst bovenaan kom te staan. Waardoor ik waarschijnlijk, zeker weten, ook nog beter voor anderen kan zorgen 😉

Ps: in #
#inzicht #yoga #mindfulness #moederschap #memyselfandi #metime #zonder #schuldgevoel #lekkeregoïstisch mogen zijn
#momlife #momofthree #liefde #bofkont

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.