Trouwen, eindelijk!

Het gaat eindelijk gebeuren:

Wij gaan trouwen!

Het moment staat nog niet vast, maar de dag is wel al voor een groot deel uitgedacht. Een mooi feest met lieve mensen, lekkere taart en mooie jurken.

JurkEN ja, je leest het goed! Want niet alleen wij gaan trouwen, er trouwt nog een stel. Gezellig een duo trouwdag met een knallend feest ter afsluiting van de dag. Zo wordt de dag meer ontspannen en relaxed en wordt de herinnering extra bijzonder. Het heeft er ook mee te maken dat de andere bruid het een beetje spannend vindt dat hele trouw verhaal.

Toch heeft zij het al helemaal uitgedacht. Meer dan ik. Ik heb er eigenlijk niet over nagedacht, dus voor ons vergt het wel het één en ander aan voorbereiding. Terug naar haar. De bruidegom is bekend en zeer geliefd. De jurk wordt gekozen met haar moeder en schoonmoeder. Het liefst één met blauw en roze erin verwerkt.

Er moet een lekkere grote appeltaart zijn. Groot genoeg voor iedereen. En ze wil graag mooie bloemen. De bruidegom draagt een prachtig pak die hij met beide vaders uitkiest en de jurk mag hij niet van te voren zien, weet ze van haar schoonmoeder. Een voorkeur voor de muziek heeft ze niet: een dj of band, dat maakt niet zoveel uit, als ze maar kan dansen.  

Zij kwam ook met het idee van samen trouwen, want:

‘Mama, jij en papa trouwen ook als ik met Siem ga trouwen, want alleen vind ik dat wel een beetje spannend!’

Hihi tuurlijk lieverd als jij dat nu een fijn idee vindt, trouwen wij samen met jullie 💍❤

Ps: Wedden dat ze erop terug komt 😉

 

 

5 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.