WINACTIE: raamdoeken. Maak het jezelf gemakkelijk!

Het moederschap, vrouw/ vriendin/ collega/ familielid zijn, taxichauffeur spelen en ook nog het huishouden doen. Het vraagt nogal wat van ons vrouwen. We willen alles graag goed doen en tijd is schaars. Dus zijn we dagelijks op zoek naar hoe dingen makkelijker en sneller kunnen, maar wel met het beste resultaat!

Vandaag deel ik één van mijn “geheimen” met jullie. Ik ga een tip geven, waarvoor jij mij eeuwig (met een knipoog) dankbaar zal zijn. Eén die:

– Tijd besparend is
– makkelijk is
– en snel voor goed resultaat zorgt

Het heeft te maken met de ondankbare klus: ramen lappen. Iedere moeder weet, zodra ik de ramen heb gelapt, duurt het hooguit een halve dag voordat er een natte tong over gaat of dat er fijne vette vingertjes tegenaan worden gedrukt. Elke week met een emmer met sop, een wisser en een doek in de weer, is wel het laatste wat ik wil. En dus schaamde ik mij kapot zodra de zon op mijn ramen scheen.

Maar die tijd is voorbij. Dankzij de simply clean raamdoeken van Jemako. Een vriendin vertelde mij over deze “wonder” doeken. Ik, realist, anti ramenlapper, was zacht gezegd wat sceptisch. Toch besloot ik een set te bestellen. Via Google kwam ik al snel op de site:

Raamdoeken besteld. Veilig en snel. Per mail blijf je op de hoogte van je bestelling en binnen een paar dagen heb je de aankoop in huis.

Nieuwsgierig naar het wonder, heb ik de doeken direct in gebruik genomen en sindsdien lap ik regelmatig de ramen. Bij ons geen vlekken meer van een tong of vingers. Geen gedoe met sop en een wisser. Enkel een emmer lauw water, één doek voor het poetsen (kost geen kracht) en één droge doek om te drogen.

Een kind kan de was doen, ehh de ramen lappen!

 

Nu het leukste gedeelte:

Ik mag een set raamdoeken weggeven!

Geef in een reactie aan (hier, op Facebook of op instagram) waarom jij deze set graag wilt winnen én voor wie.

Like de facebookpagina van 13ineendozijnmama en deel deze blog. Over een week maak ik de winnaar bekend!

Succes allemaal, ik ga duimen voor jullie!!

 

In samenwerking met Natasja de Jonge, pionier van Jemako Nederland.

 

12 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.